Poslikava obraza na zaključku Otroškega sveta

V juliju so v Novem mestu potekale ustvarjalne delavnice v okviru počitniškega programa Otroški svet. Otroci so kar 4 teden vsak delovni dan lahko za 2 uri prihajali v park Janeza Trdine, kjer se je ustvarjalo, zabavalo, igralo in sproščeno družilo. To je bila odlična priložnost za to, da so se naši udeleženci delavnic etno-animacij preizkusili “na terenu”.

Udeleženci so se tako na zaključku delavnic preizkusili v poslikavi obraza. Vrste otrok pred animatorji, ki so delali poslikave obraza, so bile precej dolge in večina izmed sodelujočih otrok si je želela svoj obraz spremeniti v tigra, metulja, superjunaka ali katero drugo zabavno podobo.

Udeleženci delavnic so se tako lahko preizkusili in iz prve roke videli, kako poteka poslikava obraza. Praktične vaje so bile odlična priložnost, da so preizkusili svoje teoretično znanje. Glede na to, koliko otrok je domov odhajalo s poslikanimi obrazi in kako zadovoljni so bili, lahko z gotovostjo rečemo, da so se naši etno-animatorji odlično odrezali.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: